Pogoji uporabe

Prosimo vas, da zaradi številnih možnosti in tveganj, ki jih predstavlja splet, upoštevate naslednje splošne pogoje za uporabo naše spletne strani, s katerimi smo zaščitili vas in naše podjetje. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

3. Avtorske pravice, blagovne znamke in druge pravice, ki izhajajo iz intelektualne lastnine

Vsa vsebina naše spletne strani, vključno z, a ne omejeno na besedilo, slike, grafično predstavitev, zvočne zapise in video datoteke, je – če ni drugače izrecno navedeno – naša last. (Prosimo, upoštevajte izjavo o povezavah v 4. točki.) To vsebino, ki je zaščitena z avtorskimi pravicami, lahko brez izrecnega dovoljenja uporabljate le v zasebne namene in nikakor ne v javne ali komercialne namene (prenosi, reproduciranje itd.). Spremembe, prevodi ali drugo urejanje ali obdelovanje vsebine so dovoljeni le s predhodnim pisnim dovoljenjem družbe Beiersdorf AG. Nepooblaščena uporaba ali zloraba katere koli registrirane blagovne znamke ali logotipa družbe Beiersdorf AG ni dovoljena. Besedila, slike in videogradivo, ki so na voljo za prenos v razdelku Newsroom, se lahko brezplačno uporabljajo za nekomercialne namene. Če je slikovno gradivo uporabljeno za nekomercialne namene ali reprodukcijo, mora biti označeno z »Beiersdorf AG« kot virom. V primeru kršitve avtorskih ali drugih pravic intelektualne lastnine lahko podjetje proti kršitelju sproži civilni in/ali kazenski postopek.

1. Osebni podatki

Če imate vprašanja glede zaščite in varovanja osebnih podatkov, preberite našo politiko zasebnosti/piškotkov.

4. Izključitev odgovornosti

Namen te spletne strani je, da jo uporabljajo prebivalci države, ki ste jo izbrali na vstopni strani spletne strani www.beiersdorf.si, in v skladu z vsemi lokalnimi zakoni. Materiali na tej strani, vključno z izdelki, storitvami in informacijami, morda niso primerni ali dostopni za lokacije izven te jurisdikcije. V primeru, da so ponudbe, izdelki ali storitve, ki so dostopni ali objavljeni na tej strani, v izbrani državi z zakonom prepovedani, so neveljavni.  Prosimo, obiščite spletno stran www.beiersdorf.com in izberite svojo lokacijo, da boste preusmerjeni na ustrezno stran. Čeprav smo informacije za to spletno stran zbrali in preverili nadvse skrbno, za njihovo veljavnost, točnost, popolnost in/ali kakovost ne prevzemamo nikakršne odgovornosti.

To spletno mesto vsebuje spletne povezave na druga spletna mesta. Podjetje Beiersdorf AG ni seznanjeno z vsebino drugih spletnih strani in ne prevzema nobene odgovornosti za kakršno koli nelegalno vsebino ali druge kršitve na drugih spletnih straneh. Beiersdorf AG bo nemudoma odstranil kakršno koli povezavo ali vsebino, takoj ko bo trdno prepričan, da krši veljavne zakone. Spletna stran služi le za splošno informiranje in ne more nadomestiti zdravniškega ali specialističnega mnenja. V primeru zdravstvenih težav vas zato prosimo, da se posvetujete z zdravnikom oz. s specialistom. Podjetje Beiersdorf AG ne prevzema odgovornosti za kakršna koli dejanja, izvedena na osnovi vsebin te spletne strani. Uporaba spletne strani in nalaganje podatkov je na lastno odgovornost. Beiersdorf AG ne prevzema odgovornosti za kakršno koli škodo, zlasti poškodbe datotek in strojne in/ali programske opreme uporabnika, do katere bi prišlo zaradi uporabe in nalaganja podatkov s spletne strani. Odgovornost za namerno dejanje in grobo malomarnost ostaja nespremenjena.

5. Končne določbe

Če je ali postane katero izmed določil teh pogojev uporabe v določeni jurisdikciji nezakonito, neveljavno ali neizvršljivo, to ne vpliva na veljavnost ali izvršljivost drugih določb teh pogojev v tej jurisdikciji. Če želite prijaviti kršitev zakona na naši spletni strani, vas prosimo, da nam to nemudoma sporočite preko našega kontaktnega obrazca.

2. Posodabljanje pogojev uporabe

Obstoječe pogoje uporabe je zaradi nenehnih tehničnih in pravnih novosti potrebno občasno dopolniti in/ali posodobiti. Prosimo vas, da pred vsako uporabo naše spletne strani preverite datum zadnje spremembe. Datum objave zadnje posodobljene verzije je oktober 2013.

Beiersdorf d.o.o.
Letališka 32
1000 Ljubljana

Telefon: +386 (0)1 548 48 61 

Email