Naš profil

Mi smo nega kože

Podjetje Beiersdorf d.o.o. ima sedež v Ljubljani in ima približno 25 zaposlenih. Ustanovljeno je bilo decembra leta 1996. Z blagovnimi znamkami NIVEA, NIVEA MEN, LABELLO, EUCERIN, HANSAPLAST in ATRIX se jasno osredotočamo na potrebe naših potrošnikov.

Beiersdorf d.o.o. je ena od 150 mednarodnih podružnic kozmetičnega podjetja Beiersdorf AG, ki ima sedež v Hamburgu, Nemčija. Že več kot 130 let smo predani izpolnjevanju potreb naših potrošnikov in veljamo za izumitelje sodobne nege kože. Naš mednarodni uspeh temelji na raziskavah in strokovnem razvoju, naših inovativnih izdelkih in naših močnih blagovnih znamkah. Beiersdorfova znamka NIVEA je vodilna blagovna znamka za nego kože na svetu*. Portfelj podjetja vključuje tudi druge uspešne mednarodne blagovne znamke, kot so Eucerin, La Prairie, Labello, 8x4 in Hansaplast. Njegova hčerinska družba tesa SE je eden vodilnih proizvajalcev samolepilnih izdelkov in sistemskih rešitev za industrijo, obrtnike in potrošnike na svetu.

*Vir: Euromonitor International Limited; NIVEA glede na ime krovne blagovne znamke v kategorijah nege telesa, nege obraza in nege rok; po vrednosti maloprodaje v letu 2021.

O podjetju Beiersdorf
 • Temelji podjetja

  Podjetje Beiersdorf velja za izumitelja sodobne nege kože
  Vsak zaposleni prispeva k uspehu podjetja in njegovemu nadaljnjemu razvoju
  Pri razvoju izdelkov se osredotočamo na regionalne značilnosti in potrebe potrošnikov
  Blagovna znamka NIVEA je uspešna na trgu že več kot 100 let
  Inovativni izdelki in močne blagovne znamke so razlog za našo uspešnost